Self Created Health

Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken. Het "weten" van de oorzaak van je klachten leidt er lang niet altijd toe dat de klachten daadwerkelijk verdwijnen. Door middel van eenvoudige Self Created Healt protocol kun je een complete "bevrijding" en "loslaten" van al je klachten realiseren, met als resultaat: je pijn verdwijnt, je emoties komen tot rust, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Deze techniek is door iedereen voor zichzelf te gebruiken.

Self Created Health bestaat uit Zeven Stappen en Negen inzichtvragen. Ongeacht hoelang de klachten bestaan, genetisch zijn of hardnekkig en schijnbaar onoplosbaar zijn: door de zeven stappen te volgen is de kans uitermate groot dat de klacht zal verminderen en verdwijnen.

Deze prettige en krachtige methode is ontwikkeld door Richard Gordon. De kennis heeft hij de afgelopen dertig jaar verzameld vanuit allerlei disciplines, zoals NLP, Ho'oponopono, de Helende Reis, EFT, het werk van Abraham Hicks, Byron Katy en vele anderen.

Self Created Health kan ingezet worden vanaf de tiener leeftijd en ouder. Als het om hele jonge kinderen gaat dan kan het met 1 van de ouders worden opgepakt.

Voor wie?
Voor iedereen die een klacht heeft, er last van heeft en er iets mee wil doen.

Hoe werkt het?
Self Created Healt bestaat uit 3 sessies en start met 9 inzichtvragen om te ontdekken wat er aan de hand is. Je volgt en ervaart 7 stappen waardoor je o.a. tot nieuwe inzichten komt. Daarbij doe je oefeningen en opdrachten om klachten, emoties los te laten en te bevrijden. Je doet en ervaart, je maakt je een techniek eigen die je ten alle tijde voor jezelf en anderen kunt gebruiken.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op.